« Gezien: Hallo Gallo Dance Party met Laser Poodle, Eekhoorn X en Hungry Soul in OCCII, Amsterdam, 04-03-2011 | Hoofdmenu | Het schaduwkabinet: week 10 - 2011 »

06 maart 2011

Reacties

Jan Willem Broek

Schitterend album! En heel slecht van me, maar de enige die ik heb. Zijn stem doet me hier regelmatig (She Says) aan die van Brendan Perry denken...Ik heb overigens nooit een andere durven aanschaffen uit angst ook dat schone gevoel kwijt te raken aan gladder werk. Maar tips zijn altijd welkom! :-)
Fraai stukkie....

Jan Willem Broek

oops, kan het zijn dat je door drank dingen vergeet?
ik heb ook nog "In The Wee Small Hours" in de kast staan; ook heul heul mooi

Martijn Busink

In The Wee Small Hours is ook erg mooi idd. Enige die ik ken om eerlijk te zijn.

Ludo

poeh mooi stukje, weet niet of ik het nou nog wil horen :)

"Goodbye (She Quietly Says)’ staat op Waterfront"

toch maar ns opzoeken. Het is Watertown denk ik he, het album? Waterfront van David Sylvian is ook janken zo mooi ;)

Martijn Busink

Heh, Watertown, dán vind ik 'm wel. :)

Thijs

Fijn stukske Bas! Het fijnste moment om muziek te luisteren is sowieso 's ochtends, op weg naar je werk. Al is dat laatste is wellicht niet relevant; als ik niet hoef te werken is er immers ook geen ochtend :) Lijkt wel of je dan extra scherp bent en alles net wat harder binnenkomt. Ik krijg gedurende die ochtendwandelingetjes met iPod ook de meeste schrijfinspiratie. Helaas ben ik binnen het kwartier op kantoor :-/
(Dat ik een old skool Columbia Sinatra man ben heb ik geloof ik al honderd keer gezegd, dus dat doen we niet nog een keer)

bas

oei, een hoofdredacteur is af en toe bepaald geen overbodige luxe ;). snel veranderen.

Ludo

op 1 luisterbeurt vond ik vooral I Would Be In Love Anyway mooi. Sinatra is mij een iets te autoritaire zanger, bijna té goed. maar Watertown heeft wel een mooie oude-film sfeer.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.