« Wat deed jij tijdens de grote subjectivistische blackout? | Hoofdmenu | Nog een keer: Daft Punk...Alive 2007 »

17 november 2007

Reacties

Gerard

Mooie analyse, je afsluitende conclusie onderschrijf ik helemaal. Ik voel ook die geest in Untrue, de geest die ook door Excorcise the Demons waarde. Moet vaak aan Source Direct denken bij dit album.

Ludo

Burial zal niks voor mij zijn.. maar in related news.. ik vond Timeless in de afgekeurde (over devaluatie!) cd-bakken van de bieb. Dus die heb ik maar meegenomen (2 euro.. wel de enkele cd van 75 minuten)

klinkt lekker, best ambient geen idm-achtige noise fratsen (althans tot zover ik nu gekomen ben) en 't klinkt ook nog altijd fris/modern.

OMC

"geen idm-achtige noise fratsen"

Nee, dat is nog net van de tijd voordat "de rafeltjes" verplicht werden. Heel clean is die plaat.

bas

tja, die burial. geweldige sfeer, wat een leegte, wat een verdriet, wat een melancholie. heerlijk om in te zwelgen, één te worden met de eenzaamheid en verlatenheid die untrue uitademt. het zijn echter de shuffelende ritmes die me weigeren te overtuigen. ik blijf toch meer een aanhanger van de strakheid van pure drum'n'bass, en dan liefst die details van photek. maar wellicht ga ik nog overstag.

herman

ik ben nu toch wel benieuwd geworden naar de nieuwe burial. ik vond het debuut ook niet best, maar je noemt net de enige twee nummers die er voor mij in positieve zin uitspringen.

fijn trouwens dat de subs weer leven.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.