« Als Heintje Davids op zijn vlammende Feniks... | Hoofdmenu | Op zoek naar de verloren tijdloosheid »

14 november 2007

Reacties

Ludo

"My hearts beats like an 808"

die zin staat er echt op? nice one. :)

maar toch.. ik ben geen tmf-junkie, doch een video had ik toch allang voorbij hebben moeten zien komen? Gaat net als Annie floppen, denk ik..

willem

Don't call it a comeback, maar toch... Een klein vreugdesprongetje is toch wel op zijn plaats. Dat het maar weer moge bloeien en broeien.

Over het uitpluizen van de archieven gesproken: zet rechtsboven op de site ff een link naar "Toekomstdagen"! Ik klikte er gisteren bij toeval tegenop - nóg een vreugdesprongetje ;-)
Heerlijk om willekeurig doorheen te 'bladeren'. Zo heb ik net voor het eerst in jaren "Losing My Edge" weer eens opgezet nav het spijker-op-de-kop-stukje uit 2002. Magnifiek.

OMC

Dat is leuk om te horen natuurlijk.

Ahem, je bent wel snel met Toekomstdagen. :) Ik kom er op terug als de site weer een beetje lekker loopt, okay?

Silas

Heb ook toekomstdagen aangeschaft en niet verwacht na het lezen van de inleiding dat je nog zou schrijven over muziek. Maar het is een aangename verrassing dit nu te zien.
Zat eerlijk gezegd al te wachten op het moment dat je Thé Au Harem d’Archimède oke zou gaan vinden. Ik bedoel koortsdroomhouse, dat moet toch goed zijn...

OMC

Ik probeer inderdaad te minderen. Maar de Subs moeten even op gang worden geholpen en anders gaat JW alles volschrijven. ;)

Jan Willem

Hoho, ik heb mezelf al verbannen naar de schaduwzijde van de subs: http://subjectivisten.typepad.com/caleidoscoop/
:-D

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.