« St. Anger: De Metalplaat In Het Tijdperk Van Zijn Technische Reproduceerbaarheid | Hoofdmenu | Vicky Christina Barcelona: een overbelichte vakantiefoto »

13 november 2008

Reacties

Ludo

"Daarna zijn ze helemaal doorgeslagen. Man, man, wat duren die liedjes van Metallica allemaal lang!"

Genau! :) Gave foto trouwens, is 1 van die 2 nou Clismo, of is zijn 't gewoon 2 jongens willekeurig van internet geplukt ;)

martijn Busink

Mustaine kan *arrangeren* zei Megadeth bassist Ellefson ooit in een interview en Metallica heeft dat punt altijd behoorlijk onderschreven. :)

Maar Call Of Kthulhu is helemaal goed qua lengte, imo. Maar is dat ook geen nummer wat al gebakken is met Mustaine? Volgens mij is mijn favoriet Ride The Lightning sowieso nog een album waar de invloed van Mustaine voelbaar is.

martijn Busink

2 jongens willekeurig van internet die toevallig allebei in Metallica zaten, Ludo.

En natuurlijk is Venom een brei, dat is er zo lekker aan.

clismo

"En natuurlijk is Venom een brei, dat is er zo lekker aan."

En ik altijd maar denken dat er iets mis was met mijn oren/muzikale onderscheidingsvermogen! ;-)

Ludo

" jongens willekeurig van internet die toevallig allebei in Metallica zaten, Ludo."

oh zo, ik dacht al dat die gast rechts me vaag aan iemand deed denken (maar ik dacht een ouwe Brabantse vriend, serieus)

theo ploeg

mmhhh. ik weet niet hoor. die begindingen van metallica zijn best aardig maar leunen wel heel erg op de grote voorbeelden van lars.

clismo

Ik vind ze er ook heel Brabants uitzien, Ludo. :-)

En wat die voorbeelden betreft. Alles staat of valt uiteindelijk toch met de bands die als eerste indruk hebben gemaakt. Ik heb gisteren voor het eerst eens echt geluisterd naar 'Lightning To The Nations' en dat klonk beter dan ik had verwacht. Maar zo'n indruk als Metallica destijds kan het nooit meer maken natuurlijk.

theo ploeg

Clismo, je hebt een punt.

dat album van diamond head blies me van de stoel. net als loose 'n lethal van savage. raven kon er met rock until you drop ook wat van.

metallica verpakte dat bekende geluid in een nieuw jasje, aardig, maar niet beter dan het origineel, en zeker niet beter dan het debuut van exciter.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.