« Het schaduwkabinet: week 30 - 2009 | Hoofdmenu | Het schaduwkabinet: week 31 - 2009 »

23 juli 2009

Reacties

Martijn Busink

Volgens mij was ik ook bij dat Coalition of the Willing optreden, maar zó hard was het toch niet? In vergelijking met een normaal rockconcert iig niet. Heb je die sludgeplaat gehoord die hij met Saft heeft gemaakt? Dat verwacht je dan helemaal weer niet (Black Shabbis was nog niet uit toen). :)

EvR

ik vond het wel vrij hard toen, zeker voor 'n jazzfestival. voor een rockconcert viel 't nog mee. die sludgeplaat ken ik niet, hoe heet 'ie?. Op de website staan al 2 of 3 platen genoemd die 'ie met Saft heeft gemaakt. Black Shabbis zal daar wel uit voortgekomen zijn, Previte drumt op een aantal tracks van die cd.

Martijn Busink

Swami LatePlate, "Doom Jazz", heb alleen nog maar flarden bij m'n Previteminnende broer gehoord. Ik hoor nu ook een subtielere piano opening … ik had alleen nog vuige sludge gehoord.

Martijn Busink

Swami klinkt meer als Bohren & Der Club of Gore, ik verwar ze met Beta Popes: Previte, Saft + Skerik (Critter's Buggin').

EvR

die previte heeft me teveel bandjes! beta popes ken ik ook niet.

Thijs

Bedankt voor de tip Eric! Ik ken alleen die Miro-plaat, maar dit is een mooie aanleiding om Previte eens wat verder te verkennen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.