« Het schaduwkabinet: week 29 - 2010 | Hoofdmenu | Wonderful Life »

23 juli 2010

Reacties

Martijn Busink

Qua rock/metal ging jij precies mee met m'n broertje en ik dus net een andere kant op … :)

Martijn Busink

dwz: tot op zekere hoogte, je zit nu iig in een fase waarin je voornamelijk namen dropt die in de platenkast van m'n broer staan. Ik voorzie dat je daar ook weer uit pas mee gaat lopen. ;)

Radiowaves toevallig net weer 'ns gedraaid, maar 't is geen Total, imo.

bas

ben benieuwd wat je broer nog meer in de kast heeft staan uit deze tijd :)

Jan Willem

Total van Seigmen is nog steeds één van mijn favorieten. Hun magnum opus. Geweldige plaat! Datzelfde geldt overigens voor Ungod...van hemmes die ooit hand en spandiensten verleende bij Die Warzau....hun concert destijds (van Stabbing Westward dus) in de Melkweg was geweldig! Kaarten werden overigens toen gratis uitgedeeld tijdens koninginnedag (nadat ik er gewoon de volle mep voor had betaald).

Ludo

totaal off-topic (nou ja je leert de recensenten kennen) moest laatst weer lachen met René Megens, die altijd de Will Oldham-albums moet doen in OOR, maar volgens mij een hekel aan de man en zijn muziek heeft. dus begint ie altijd maar weer over die Nashville plaat (toen Oldham oude Palace bros werk uitvoerde met dure sessie-muzikanten)
hakt Megens die plaat een halve recensie in elkaar, grmblt dan nog wat over de nieuwe (gematigd positief) en dat was het dan weer.

metalmakker

Oeh ja, dat optreden in de Melkweg, dat was vet. Was dat met Econoline Crush? Of stonden die destijds in het voorprogramma van Die Krupps?
Stabbing Westward heb ik toen ook op Pukkelpop (of was het Lowlands, ik word oud, ik weet het gewoon niet meer!) meteen nadat Ungod uitkwam gezien. Het vervolg op deze band heet The Dreaming, hebben een cd uit. Check!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.