« Het schaduwkabinet: week 42 - 2010 | Hoofdmenu | Een klein universum: The Electric Harpsichord »

22 oktober 2010

Reacties

Martijn Busink

Solaris was even slicken maar die vind ik nu toch ook erg goed. Blind kopen werpt soms vruchten af, maar Modus Operandi blijft teh sh1tz0rzzz.

Die Loladamusica met slicke Photek en Source Direct vs. sukkelige hippie Squarepusher was ook erg leuk.

Martijn Busink

… even slicken … haha!

bas

ja, daar schrok ik erg van, die loladamusica waarin hij gladjes in een ferrari naar zijn studio rijdt. maakt hij drum'n'bass op het scherpst van de snede, is een gladde, slicke engels broekie die net zo goed hooligan had kunnen worden.

OMC

Ik zou zo graag willen dat ik naar Modus Operandi kan luisteren zoals pak em beet de eerste twintig keer. Het is zo'n mooie jungle handreiking naar Detroit. Maar de plaat is totaal verzadigd, helaas. Nou, wie weet dat het ooit terugkeert.

Overigens vind ik 'The Seven Samurai' nog steeds superieur aan alles op Modus.

Die Loladamusica aflevering was legendarisch, dat zulke lelijke hooligans als Source Direct zulke mooie muziek konden maken blijft verbazingwekkend. :)

Maar Bas, de vroege LTJ Bukem heb je dat wel eens geprobeerd? Dat was voor mij een ontzettend openbaring. En check ook eens Droppin' Science (heeft goeie compilatie, hij is iets blijer dan Photek) en Slow Motion van J Majik komt dicht in de buurt van Photeks betere werk (echte aanrader).

bas

ik heb te weinig naar de oude jungleplaten geluisterd. natuurlijk veel over ltj bukem gelezen, ook geluisterd, maar dan alleen het latere werk en dat was niet spannend.

j majik heb ik een compilatiemixcd van (knightvision heet dat ding geloof ik), heb ook de planet v dubbelaar met heel fijne tracks van johnny l en adam f. moet ik toch weer eens opzetten.

OMC

Probeer de Mixmag live vol.21 van LTJ Bukem eens te downloaden. Echt meesterlijk. Nou ja, 4-Hero dat ken je vast wel (en vooral Jacob's Optical Stairway, wat mij betreft het hoogtepunt van jungle-als-albummuziek.)

André

Gooi ik er voor de good measure nog even de naam Amon Tobin tegenaan.

bas

ja, amon tobin! goed hoor, bricolage. die ga ik weer eens opzetten :)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.