« Sufjan Stevens - The Age Of Adz | Hoofdmenu | Het schaduwkabinet: week 46 - 2010 »

13 november 2010

Reacties

OMC

Ironisch eigenlijk, een van die twee gasten stelde destijds iets van "er zijn straks geen liedjes om deze tijd mee te herinneren" (vandaar CD1). Ik luister er zelf nog met veel plezier naar. Weet nog dat CD2 de eerste paar keer me ongeveer van mijn stoel deden vallen en dat ik hem daarna altijd nog opzet in de hoop dat die ervaring nog eens terugkeert. :)

Maar goed, Parallel Universe en Jacob's Optical Stairway heb je van die gasten nodig (en die Tek9 compilatie is ook erg goed.) Eigenlijk het beste is de track 'Paranormal in 4 Form' (destijds te vinden op Macro Dub Infection vol.1) en natuurlijk de ravetrack 'Mr. Kirk Nightmare'.

De cd die hierna kwam moest ik erg van huilen. :(

Ludo

die hoes is lilluk zeg. cd1 is wel aardig vind ik (net gecheckt) cd 2 zal zeker niks voor mij zijn.

ook wat geleerd: 4Hero zijn 2 Afro-Brits! ik dacht altijd dat er gewoon weer 2 bleke pukkelige laptop-nerds achter zaten. maar die Britse dance-scene is etnisch wel goed gemêleerd geloof ik. (baserend op 1 andere casus; Roni Size)

OMC

Dat is sowieso altijd wel het relaxte geweest van die Engelse scene.

bas

3 of 4 nummers achter elkaar kan van die eerste cd nog wel luisteren, daarna wordt het me te zoetsappig, te lief. ik heb te weinig met soul en r&b denk ik.

cd 2 is het eerste nummer nog wel goed, daarna wordt het voor mij buitengewoon vervelend.

maar die jacob ga ik zeker eens opsnorren.

Jan Willem

Jungle/drum'n'bass albums die het hier nog steeds goed doen zijn die van Boymerang (met Bark Psyhosis en Talk Talk leden) en Breakbeat Era....Dit album dig ik ook wel trouwens, net als Roni Size en Goldie!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.