« Het schaduwkabinet: week 16 - 2011 | Hoofdmenu | Muziekreis zonder paspoort: 3. Hongarije »

25 april 2011

Reacties

Martijn Busink

Heh, zag 'r net bij de DWDD muziekcompilatie en was positief verrast.

jg

> Je zet The Beach Boys niet op in de winter.

wat is dat voor rare praat? beach boys' christmas album is elke kerst vaste prik hier in huize stereo (om en om met phil spector).

vond dat album van eefje trouwens een beetje tegenvallen. iets te gewoontjes. veel nummers zonder rare electronische bliebjes.

Olaf K.

>>beach boys' christmas album is elke kerst vaste prik

That's cheating...

Jan Willem Broek

Surf's Up bevat ook genoeg duisternis om in de winter op te zetten en Joy Divison mag van mij altijd, maar Olaf zegt ook duidelijk om het even kort door de bocht te stellen.

Die gedachtengang snap ik wel...bietje flauw om net dat ene zinnetje eruit te pakken

Martijn Busink

Het album De Koek is van januari 2011, dus nog best hip. :)

Ludo

heh ik dacht dus in een flits dat dit over een arthouse film ging met Michelle Williams of wat dan ook. Een olafkachtig plaatje (met Eefje in het zonlicht)

ik ben toch meer van Tom Pintens geloof ik, qua zomermelancholie. ('In De Duinen') al is de Koek zeker een aardige plaat. volgende keer misschien nog wat verstilder, radicaler in de muzikale keuzes.

Olaf K.

Ah okay, dus zomermelancholie is tenminste herkenbaar! Was even bang dat ik weer die eenzame ziel was die zelfs bij lekker weer zit te sikkeneuren :)

Ludo

heeft zelfs een beetje een versterkend effect denk ik, als je zit te sikkeneuren en buiten zit iedereen te lachen achter de walmende bbq en iedereen is oh zo vrolijk. (misschien zelfs wel overdréven vrolijk hehe)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.