« Gijsbert Kamer: Ignorantus Giganticus | Hoofdmenu | Bunny Lake Is Missing »

17 juni 2011

Reacties

Ludo

"toenmalige webzine", wat zijn we nu dan jungs? :)

Ludo

(oh ik vat 'm) althans, waarom dat woordje moest blijven staan. ;)

Ludo

eigenlijk moet Zen Arcade door Fresh (van Sly) worden vervangen.

spaghman

De Subs hebben lange tenen gekregen. Eerst Bas en nu Joost met een stukje waar de boosheid/belediging vanaf druipt. Laat je niet zo op de kop zitten door een tweet of een zinnetje uit een blog (oor?) en schrijf iets moois of begin een polemiek de Subs waardig. Succes

Koen

Jezus, ik las dit stuk eerst at face value, ik dacht dat Joost gek was geworden. De link is nogal verstopt in het artikel (en je kunt toch niet verwachten dat iedereen zomaar een blogpost op een website van een muziekblad, dat voor het laatst relevant was in pakweg 1987, gaat zitten lezen).

Maar verder: inderdaad.

OMC

Een stuk van Joost word ik altijd blij van. :)

Maar het lijkt of met zijn allen zitten te wachten op zoiets...noem me wereldvreemd/nostalgisch...Grote Plaat.

Koen

Ah, betere link nu, dank :)

theo ploeg

Maar Joost, wat is nu precies je punt? Dat mijn blog bij OOR naïef is? dat constateerde ik zelf al namelijk. Mijn opmerking over charlatans en Incubate is abusievelijk omschreven als negatief. Dat is onjuist, zoals je weet. Charlatan betekent volgens Wikipedia (http://nl.wikipedia.org/wiki/Charlatan) iets anders dan ik er onder versta. In mijn tijd als nieuwe media-adviseur in de jaren negentig van de vorige eeuw was een charlatan een waaghals met de hart op de goede plek. Waarvan acte.

arno

dat je zelf constateert dat het naïef is maakt zo'n 'vroeger ging het nog om de muziek, meeeeeen' stuk anno 2011 niet plotseling oké.

Joost

10 INPUT "zwaait nostalgisch naar iedereen" , U$
20 PRINT "Hallo lange tenen"; U$
30 INPUT "Maar Theo, Wat is nu precies je punt? Dat mijn blog bij Subjectivisten naïef is? dat constateerde ik zelf al namelijk. Mijn opmerking over charlatans en Subjectivisten is abusievelijk omschreven als negatief. Dat is onjuist, zoals je weet. Charlatan betekent volgens Wikipedia (http://nl.wikipedia.org/wiki/Charlatan) iets anders dan ik er onder versta. In mijn tijd als nieuwe media-adviseur in de jaren negentig van de vorige eeuw was een charlatan een waaghals met de hart op de goede plek. Waarvan acte: ", N
40 END

theo ploeg

Dan heb je weinig van mijn stukje begrepen, Arno. Is niet erg. Je bent niet de doelgroep.

bas

Maar het lijkt of met zijn allen zitten te wachten op zoiets...noem me wereldvreemd/nostalgisch...Grote Plaat.

LOL!
een grote plaat ja. da's pas een nostalgische en waarachtige uitspraak.

Martijn Middel

Mooie postmodern ironische redevoering...

Jan Willem

Ik doe ook al 20 jaar (mijn God wat word ik oud) alles uit liefde voor de muziek (radio, recensies). Die liefde zou betaald niet minder worden, alleen zou ik me minder vrij voelen denk ik. De clue van het betoog hierboven zit hem echter in de totale onbegrip van de politiek en niet zozeer dat iemand eraan verdient lijkt me. Het is toch geen verschil als in seks met je eigen partner of betaalde seks bij de hoeren? Ze kunnen er gewoon geld mee verdienen, niets op tegen toch? Ik hoef het niet, maar mijn muzikale kring grenst dan ook ongeveer aan de rand van mijn anus. Klein maar fijn!

Bezuinigingen bij de nationale omroepen, kunst, in het onderwijs, zorg en ga zo maar door met argumenten waar je gewoon van je stoel valt, dáár moet je tegenaan schoppen. Het is echt te zot met name met het oog op kunst wat ze van plan zijn. Het lijkt wel of we naar een maatschappij toe moeten waar slechte school, werken, je bek houden en slapen norm moet worden....

Of zit je punt in de spagaat dat een vernieuwend, niet commercieel festival de nek wordt omgedraaid en dat popmuziek waar toch al veel geld in omgaat nog eens extra beloond wordt door erover te schrijven? In dat opzicht snap ik je punt wel, maar vind ik dat de Guuz-en, Theo's en Norbert's niets te verwijten valt eigenlijk.

(kut waarom heb ik geen sterke OMC oneliner voorhanden...)

Thijs

Maar het lijkt of met zijn allen zitten te wachten op zoiets...noem me wereldvreemd/nostalgisch...Grote Plaat.

http://www.rollingstone.com/music/blogs/alternate-take/exclusive-metallica-and-lou-reed-join-forces-on-new-album-20110615

Jan Willem

the end of Lou Reed....

Martijn Busink

Niet bepaald de man die ik zou bellen om m'n in 't slop zittende band vlot te trekken …

Ludo

hebben ze straks wel allemaal een mooie bril van ome Lou

OMC

Jeezzz...Eh...eigenlijk wel grappig, al hoef ik het resultaat niet te horen.

(echt ook zo'n Rolling Stone natte droom, je ziet de cover al, met zijn vijfen in het zwart: The Improbable Metal Machine Music Marriage.)

Jan Willem

loopt dit nu met een sisser af? ik maar wachten op vuurwerk, zucht, nou dan ga ik maar weer breien

Martijn Busink

Joost is erin getrapt, einde oefening. ;)

monique

Joost is ergens terecht over gevallen: Charlatans en Incubate gebruiken in een zin. Wat een suffe band, wel een goed hitje, zal nooit op Incubate staan. Toch?

Nu heb ik ook de blog van Theo gelezen en ik volg zijn conclusie niet helemaal. Dat rocksterren royale gages krijgen voor optredens is al jaren bekend, maar dit terzijde. Maar als het zo kan zijn dat rocksterren ruim een miljoen krijgen voor een optreden, dan zou ik als minister van cultuur onder het mom van economische groei zwaar inzetten op muziekonderwijs van lagere school tot rockacademie.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.