« Dead Neanderthals en MoHa! (01-10-2011, Landbouwbelang Maastricht) | Hoofdmenu | Het schaduwkabinet: week 41 - 2011 »

09 oktober 2011

Reacties

Ludo

waar punt wat betreft Debbie, en eigenlijk bizar. misschien had een 20-jarige pauze meer geld én meer bejubeling van recensenten opgeleverd.

zat toevallig laatst nog aan die bizarre comeback van Doe Maar te denken. dat album wat ze toen maakten.. zou iemand het ooit gedraaid hebben

Martijn Busink

Dat Doe Maar album is geweldig.

En bizar was vooral die shit die ze over zich heen kregen. Ik zie het zo: ze waren nog steeds bevriend, speelden ook nog samen, hadden geen cent gezien van het succes de eerste ronde, er is interesse van het publiek … waarom niet?

En bovendien: wie van al die kritikasters zou wel nee zeggen tegen een paar miljoen voor potje muziekmaken voor een enthousiast publiek?

Martijn Busink

Ik ga ook naar m'n werk voor 't geld. En zeker op de voorwaarden die je als reünerende band kan stellen kan je het toch best leuk voor je zelf maken, leuker dan toen je je eerste successen beleefde en geleefd werd meestal vooraf gegaan door een hoop zwoegen voor een habbekrats.

Ik snap dat cynisme nooit, zeker niet als de zalen wel gewoon weer vol staan. Da's toch gewoon het vak van artiesten, het publiek geven wat ze willen? Ik had geen zin om in de rij te gaan staan voor Faith No More, had ze toch al twee keer in Paradiso gezien en dat waren geweldige shows. Maar ik hoor toch erg goeie geluiden van mensen die wel geweest zijn.

Jan Willem

Soms hoeft een band van mij gewoon niet terug te keren, maar dat moeten ze inderdaad zelf weten en als ze zalen vol krijgen...so what?

Spandau Ballet was laatst bij elkaar. Wel, die band had helemaal niet hoeven bestaan, maar duizenden fans die weer helemaal blij waren. Mooi toch?

En een band als The Cure - die ik nog steeds waardeer - is toch haast een reunieband die alleen nooit gestopt is.

Jan Willem

Oh en leuk stukkie! :-)

Ludo

ik wist dat iemand los kon laten gaan op die Doe Maar opmerking, maar dat het Martijn Busink! :) heheh. geweldig.

dineke

Spandau Ballet. Mmm... dat ik die comeback gemist heb!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.