« Jaarlijst 2011: Ludo | Hoofdmenu | Jaarlijst 2011: Bas »

20 december 2011

Reacties

Ludo

zonder forum maar even hier; iemand deze gezien? Lange Frans als een soort Rick Ross. als ie kwaad is, is ie best goed. jammer van het re-Trijntje.

http://www.youtube.com/watch?v=hVtp4eeIg3A&ob=av2n

clismo

We kunnen Keith's Board kraken. Zit toch niemand:
http://beta.ilxor.com/sandbox/NewAnswersControllerServlet?boardid=155

willem

Haha, let's go to Keith's board! (niet dat ik nou zoveel te melden heb)

Ludo, jammer: http://www.backpagemagazine.com/2011/10/17/new-dennis-wilson-biopic-will-star-aaron-eckhart/

't Goede nieuws: de biopic komt er! 't Slechte nieuws: ik zal me enkel afvragen hoe Owen het gedaan zou hebben. Jammer dat ze jou niet voor het opzetten van de casting hebben gevraagd ;-)

Ludo

haha :D Eckhart hmmm. wel een beetje die murwe apathische kop, maar er schiet me zo 1,2,3 geen goeie Eckhart film te binnen (degelijke keerl, het moest juist een alles of niets excentriek figuur zijn als Owen dus)

maar goed, zolang ze uitgebreid (met wat mooie beelden erbij) uit die ene soloplaat gaan citeren, kan er ook weer niet zoveel misgaan. :)

Ludo

je moet dus opnieuw en apart voor dat Sandbox ILX registreren he? ik pas nog maar even. tot 1 januari houd ik het wel vol ;)

ik moet trouwens sowieso op zoek naar een nieuwe hobby want ze gaan de volledige tienduizende titels tellende muziek collectie van de bieb eruit gooien. misschien maar aan hengelsport gaan doen dannnn.

André

Goeie Eckhart: Thank You For Not Smoking

André

oeps: Thank You For Not Smoking dus...

Ludo

hehe toepasselijke typo :)

Towelhead is (ook) een aardige film met Eckhart (maar ik had dan weer niet onthouden dat ie daarin mee doet, nu heb ik gespiekt)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.