« Het schaduwkabinet: week 24 - 2014 | Hoofdmenu | Senzor AM 48 »

11 juni 2014

Reacties

Ludo

welkom terug Gerard!

ik ben benieuwd. de betere verhalen natuurlijk, de enigmatische. De man had duidelijk ook een goede Franse filmster-kapper.

Gerard

Dank Ludo! Ik denk dat het album van dusdanige curiositeit is dat het je wel kan bekoren! En dat van die kapper, dat klopt zeker. Hij had zo in een Franse jaren '70 kunnen spelen.

numnumnum

Mooi geschreven! Fijn dat er Nederlandse aandacht is voor deze held. Ondanks alle schwung rondom de plaat, blijft het de muziek zelf die het zo onweerstaanbaar maakt. Misschien is hij het inderdaad nu wel gewoon thuis op Spotify op zijn laptop boxjes aan het beluisteren, en upload hij zijn inmiddels gedigitaliseerde pseudo-platen, in een spontane actie wel gewoon op het wereldwijde web..

Gerard

Dank je!

Jan Willem

Blind besteld en inmiddels na enkele luisterflarden ook overtuigd geraakt. Een fijne mix van Nick Drake met de bevreemdende visie van Arthur Russell. Ik ben toch wel erg nieuwsgierig wie hij werkelijk is...Zou toch wat zijn als hij eigenlijk die blonde van Modern Talking blijkt te zijn :P

Gerard

Haha, een Duitser... Qua titels zou het kunnen (You're my heart, you're my soul; Sexy sexy lover etc) ;)

Mooi dat je overtuigd bent! Het is niet onopgemerkt gebleven.

Ludo

inmiddels ook geluisterd, en eens met de consensus. Inderdaad Nick Drake. En ik kan ook mijn jaarlijstjesfavoriet Paul Buchanan (Mid Air) weer even namedroppen. En net als het een tikkie saai dreigt te worden duiken er fijn wat 'Tunnel d'Amour' synths op

Martijn Busink

http://blog.lightintheattic.net/?p=28161

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.